Einsteinstraat 30F 1446 VG Purmerend
088 160 2000
info @ lezer.net

Zakelijk

Een goede internet verbinding is noodzakelijk om zaken te doen. Hierbij is de kwaliteit van de verbinding belangrijk voor continuïteit en bereikbaarheid. Glasvezel geeft u de perfecte garantie voor c.a. 99,99% uptime. Of u nu in een stedelijk gebied zit of midden in de polder; internet over glasvezel of alternatieve snelle verbinding optimaliseert uw werk.

Lezer ICT uw makelaar in IT diensten

Belangrijk is dat het netwerk op de zaak op orde is. De keuze van de provider hangt samen met uw wensen en technische voorzieningen op de zaak. Maar ook telefonische bereikbaarheid en Wifi zijn hierbij belangrijk. De digitale veiligheid nemen we graag mee in ons advies.

Om de juiste keuze te maken, komen wij graag bij u langs. Deze technische inventarisatie is gratis en heeft geen enkele verplichting om diensten via ons af te nemen. Het enige wat wij minimaal vragen is de aanvraag voor de provider via Lezer ICT te laten lopen.

Een afspraak kunt u maken via ons contact formulier. U kunt dan een overzicht van alle providers naast elkaar, die wij persoonlijk zullen toelichten.
Natuurlijk mag u ons ook bellen: 088 1602000

Wilt u een glasvezel aansluiting?