Einsteinstraat 30F 1446 VG Purmerend
088 160 2000
info @ lezer.net

Particulier

Een goede internet verbinding verreikt uw surfervaring op de digitale weg. Hierbij is de kwaliteit van de verbinding belangrijk voor continuïteit en bereikbaarheid. Glasvezel geeft u de perfecte garantie voor c.a. 99,99% uptime. Of u nu in een stedelijk gebied zit of midden in de polder; internet over glasvezel of alternatieve snelle verbinding is noodzakelijk voor uw informatievoorziening, school en werk!

Lezer ICT uw makelaar in IT diensten

Belangrijk is dat het netwerk thuis op orde is. De keuze van de provider hangt samen met, uw wensen en technische voorzieningen van de aanwezige apparatuur. Maar ook telefonische bereikbaarheid en Wifi zijn hierbij belangrijk. De digitale veiligheid nemen we graag mee in ons advies.

Om de juiste keuze te kunnen maken, komen wij graag bij u langs. Deze technische inventarisatie is gratis en heeft geen enkele verplichting om diensten via ons af te nemen. Het enige wat wij minimaal vragen is de aanvraag voor de provider via Lezer ICT te laten lopen.

Een afspraak kunt u maken via ons contact formulier. U krijgt dan een overzicht van alle providers naast elkaar, die wij persoonlijk zullen toelichten.

Wilt u een glasvezel aansluiting?