Einsteinstraat 30F 1446 VG Purmerend
088 160 2000
info @ lezer.net

Glasvezel voor Zaanstreek-Waterland Buiten!

Glasvezel voor Zaanstreek-Waterland Buiten!

Glasvezel Ambassadeurs en retailers

Goed nieuws voor de inwoners van de kernen en het buitengebied van Zaanstreek-Waterland Buiten. Er komt glasvezel! Woensdagavond werd het eindpercentage bekendgemaakt in het bijzijn van de ambassadeurs, lokale verkopers en de betrokken wethouders. Maar liefst 41% van de inwoners heeft een glasvezelabonnement afgesloten. Hiermee is voldaan aan de belangrijkste voorwaarde van Glasvezel buitenaf, minimale deelname van 40%, om een glasvezelnetwerk aan te kunnen leggen.

Piet Grootenboer, directeur Glasvezel buitenaf, licht toe: We zien veel enthousiasme in het gebied. Er zijn lokale verkopers en ambassadeurs die zich het vuur uit de sloffen hebben gelopen. En dat is natuurlijk fantastisch. We hebben voldoende abonnementen afgesloten om glasvezel aan te leggen. Iets dat voor deinwoners en bedrijven ongelooflijk goed nieuws is.”

glasvezel 41% behaald uitslag

Blij voor de inwoners
Ook de gemeenten zijn blij dat de aanleg van glasvezel is zeker gesteld. En dit vooral dankzij de inzet van de inwoners. Er is enorm veel werk verzet door de vrijwilligers in het gebied. Er zijn veel lokale avonden georganiseerd door ambassadeurs en lokale verkopers. De saamhorigheid is groot en dat wordt nu beloond. Er komt glasvezel en dat is voor de ontwikkeling van het gebied zo ontzettend belangrijk. De inwoners hebben zich gerealiseerd dat het nu of nooit was. 

Tot 1 februari 2019 geen extra aansluitkosten
Glasvezel buitenaf heeft de laatste twee weken een enorme stijging gezien in het aantal aanmeldingen. Bewoners die nog niet in de gelegenheid zijn geweest om zich aan te melden maar wel graag glasvezel willen, krijgen de mogelijkheid zich tot 1 februari 2019 aan te melden zonder de extra aansluitkosten van €995,00.

Iedereen krijgt een brief
Glasvezel buitenaf informeert de inwoners deze week persoonlijk over het goede nieuws.

glasvezel 41% behaald uitslag taart