Einsteinstraat 30F 1446 VG Purmerend
088 160 2000
info @ lezer.net

Glasvezel binnen handbereik in buitengebied Zaanstreek-Waterland

Glasvezel binnen handbereik in buitengebied Zaanstreek-Waterland

Logo Zaanstreek Waterland Buitenaf

Persbericht: 27 Oktober 2018

Goed nieuws voor bewoners van het buitengebied van Zaanstreek-Waterland. Vandaag start Glasvezel buitenaf namelijk met de glasvezelcampagne. Daarmee komt snel internet heel dichtbij. Bewoners kunnen zich vanaf nu tot 17 december 2018 aanmelden voor een glasvezelabonnement. Als 40% dit doet, gaat de aanleg door.

Uitnodiging informatieavonden

Het gebied Zaanstreek-Waterland Buiten bestaat uit de gemeenten Edam-Volendam, Landsmeer, Oostzaan, Waterland en Wormerland. Bewoners uit het buitengebied van deze gemeenten die in aanmerking komen voor glasvezel, krijgen een persoonlijke uitnodiging voor de informatieavonden. Glasvezel buitenaf kiest er namelijk voor om bewoners persoonlijk te informeren. “Wij vinden het belangrijk om te vertellen wat de mogelijkheden zijn van glasvezel. Maar ook waarom een deelname van 40% noodzakelijk is om glasvezel aan te leggen.” vertelt Piet Grootenboer, directeur Glasvezel buitenaf.

Datum en locatie van de informatieavonden

Maandag 29 oktober: Van der Valk Hotel Volendam in Katwoude
Dinsdag 30 oktober: Dorpshuis Wijdewormer in Wijdewormer (Neck)
Woensdag 31 oktober: Jeugdvereniging Vrij en Blij in Landsmeer
Donderdag 1 november: Dorpshuis De Wije Ilp in Den Ilp
Iedere avond van 19.30 tot 21.30 uur

Het aanbod van Glasvezel buitenaf

Bewoners hebben de keuze uit vijf landelijke dienstaanbieders voor het afsluiten van een passend glasvezelabonnement voor internet, televisie en/of telefonie. Dit zijn Caiway, CBizz, Delta, Fiber en Helden van Nu. Zaanstreek-Waterland Buiten is een uitdagend gebied met veel water. Sommige adressen zijn lastig bereikbaar en vergen daardoor een hogere inspanning om aan te leggen. Voor deze adressen wordt de zogenaamde vastrechtvergoeding in rekening gebracht. Bewoners kunnen daarbij kiezen tussen een maandelijks bedrag van 17,50 euro of een eenmalige afkoop van 2.200 euro.

Vraag glasvezel buitengebied groot

Dat de vraag naar een goede breedbandverbinding in het buitengebied groot is, blijkt uit de reeds afgeronde campagnes van Glasvezel buitenaf. Eerder werden glasvezelcampagnes in grote delen van het land succesvol afgerond.

Meer informatie over de campagne is beschikbaar op de website glasvezelbuitenaf.nl.

 

Lezer ICTLezer ICT Logo small

Voor zakelijk gebruikers heeft Lezer ICT uit Edam een scala aan ICT en telefonie oplossingen beschikbaar, speciaal voor deze locaties, in het buitengebied.

Als tijdelijke voorziening bieden wij maandelijks opzegbare 4G verbindingen of snelle Radiografische verbindingen die ingezet kunnen worden bij bedrijven die op korte termijn behoefte hebben aan snel internet. Glasvezel is toekomstgericht en noodzakelijk als je ook in de toekomst gebruik wilt maken van de nieuwste technieken zoals 4K televisie.

Noot voor de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rob Lezer op telefoonnummer: 088 160 2000

 

Geef een reactie