Einsteinstraat 30F 1446 VG Purmerend
088 160 2000
info @ lezer.net

Fiber

Wij zijn een zeer snel groeiende glasvezelprovider. U kent ons wellicht van de spraakmakende televisiereclames. Wij doen niets anders dan ons de hele dag druk maken om u de beste verbinding voor de scherpste prijs te leveren met keiharde garanties zoals onze Snelheidsgarantie en de Installatie Garantie. U kunt bij ons zelf uw pakket samenstellen met Internet, vaste telefoon en interactieve HD TV. Bij elke aansluiting leveren wij standaard de draadloze Fritz!Box 5490 modem. Deze modem ondersteunt WiFi AC met een grotere reikwijdte en snellere gegevensoverdracht.

Vroeger gebruikte u een koperdraad voor de telefoon en de kabel voor televisie. Met een beetje handigheid hebben ze de oude technieken geschikt gemaakt voor digitaal dataverkeer. Glasvezel is hier speciaal voor gemaakt. Het is zo snel, dat zelfs wetenschappers niet hebben kunnen uitrekenen hoe snel.

Tegenwoordig kunt u hele films downloaden, streaming alle muziek van de wereld luisteren, én dat met heel veel apparaten tegelijk. Glasvezel internet is de toekomst.

Door al die mogelijkheden die ons leven leuker en makkelijker maken, groeit het dataverkeer erg hard. En omdat de techniek hetzelfde blijft, wordt alles steeds een beetje langzamer. Zeker als u ook nog het netwerk met de hele buurt moet delen.

Glasvezel kan alles tegelijk: bellen, internetten, e-mailen, televisie kijken op verschillende televisies tegelijk, on demand en op de tablet – zonder verlies van snelheid.

Documentatie:

Fiber Brochure, zenderoverzicht en aanvraagformulier

Alsnog aanmelden voor glasvezel?
Wij adviseren u graag en vrijblijvend.
Bel ons voor informatie of neem contact op via het inschrijf formulier.

GLAS-VERGELIJK-1