Einsteinstraat 30F 1446 VG Purmerend
088 160 2000
info @ lezer.net

CBIZZ

CBizz is een innovatieve internetprovider en telecombedrijf met een breed pakket aan diensten voor kleine tot zeer grote bedrijven, waaronder glasvezelverbindingen, telefonie en compleet geïntegreerde datacenteroplossingen. Wij sluiten ook complete bedrijventerreinen aan op het eigen landelijk dekkende glasvezelnetwerk. CBizz beschikt hiervoor over een eigen Network Operating Center en ruimte in diverse regionale datacenters. Wij willen u als ondernemer ‘ontzorgen’ en de aandacht geven die u verdient door dienstverlening op maat met een persoonlijke en servicegerichte aanpak.

CBizz glasvezel is er voor ondernemers.

Onze aanpak is persoonlijk en onze service gericht, waarbij ons uitgangspunt is dat internet in dienst moet zijn van u en niet andersom. Daarom staan we u graag persoonlijk te woord, is ons Netwerk Operation Centrum 24×7 bemand en heeft een maximale uptime en beveiliging van ons netwerk prioriteit. Bent u op zoek naar betrouwbaar zakelijk internet, dan bent u bij ons aan het goede adres. Kijk en vergelijk onze abonnementen.

Welke verbinding voor u geschikt is, hangt veelal af van uw locatie. Zo verschillen de mogelijkheden bij bedrijventerreinen en woonkernen. Wij adviseren u altijd eerst de postcode check te doen. U krijgt dan een overzicht van welke opties we u kunnen bieden. Indien er geen glasvezelinternet beschikbaar is, bieden we u een alternatief. Staat uw adres nog niet in onze database, neem dan telefonisch contact op. Het kan zijn dat uw gebied al wel op de planning staat.

Documentatie:

CBIZZ Brochure

CBIZZ Zenderoverzicht

Alsnog aanmelden voor glasvezel?
Wij adviseren u graag en vrijblijvend.
Bel ons voor informatie of neem contact op via het inschrijf formulier.

GLAS-VERGELIJK-1